projekty staveb, návrhy interiérů,

vizualizace, konzultace


Rodinný dům v Praze již nevyhovoval svým uspořádáním ani velikostí. Naplánovala se tedy celková rekonstrukce.

Z jižní strany je snížený vstup z ulice. Bylo tedy možné využít prostor pro parkování a to dokonce třech vozidel.

V přízemí si majitel přál kancelářské prostory s dostatkem světla. Díky předsunutým garážím se dá z kanceláří vyjít na zelenou střechu. Stejný princip se uplatňuje i o patro výš.

V patře a podkroví je pak soukromý byt. Podkroví má v části zvýšenou střechu a díky tomu je zde více prostoru.

Všechna okna na jih jsou velkoplošná, proto je potřeba myslet na venkovní stínění. Zde pomýšlíme na pevné stahovací rolety.

Celkové vzezření domu je pak navrženo tak, aby nenarušovalo uliční zástavbu.

Powered by SmugMug Owner Log In